Fakta om värdering av föremål

Vill du veta värdet på gamla mynt eller få konst och möbler värderade? Vi har omfattande spetskompetens inom alla områden, oavsett om du bara är nyfiken på vad enskilda föremål är värda, eller önskar få ett helt hem värderat.

Med stor kunskap och över trettio års erfarenhet av värderingar kan du känna dig trygg med att du får väl genomförda och korrekta bedömningar av dina föremål. Inget uppdrag är för stort eller för litet, dessutom är det gratis! Vår egen effektiva transportorganisation hämtar upp objekten hos dig, eller så utför vi en värdering på plats hemma hos dig, en så kallad hemvärdering.

Alla personliga föremål har en historia och ett egenvärde, men inte sällan är vi även nyfikna på föremålens ekonomiska värde. Vi hjälper dig med din värdering, oavsett om det gäller enskilda föremål, hela bohag, hem eller dödsbon.

Värdering

Bra att tänka på vid värdering

Speciella föremål kan ta längre tid att få värderade, detta för att värderingen skall bli så korrekt som möjligt. Självklart önskar vi ge dig ett så snabbt besked om värdet som möjligt men vi prioriterar noggrannheten först.

×

Värderingar

  • Max filstorlek: 50 MB.