Sälja på auktion

Att sälja på auktion är både spännande och roligt, och kan samtidigt vara väldigt lönsamt. Vår långa erfarenhet av auktioner ökar dina chanser att få bästa möjliga betalning för det du önskar att sälja.
Om du har ett objekt som passar för våra auktioner är du varmt välkommen att kontakta oss, så gör vi en professionell bedömning av dess värde och hur vi bäst kan sälja det åt dig.

En auktionskammare med lång erfarenhet

Med över 100 år i branschen har vi på Helsingborgs Auktionskammare stor erfarenhet och kunskap bara inom våra egna väggar. Dessutom har våra experter över 30 års erfarenhet av auktioner och värderingar. Vår kunskap och ett personligt bemötande skapar en trygghet hos våra kunder som just därför gärna återkommer till oss.

Sälja

Helhetslösningar för dödsbon och hela hem

Vi har helhetslösningar för hela hem och dödsbon. Kontakta oss så skräddarsyr vi tillsammans våra tjänster för dig och dina behov.
Läs mer om dödsbon

Sälja på auktion – så går det till

1. Du kontaktar oss och kommer in med ditt föremål till våra lokaler. Alternativt kommer vi till dig för en hemvärdering. Vid behov av frakt erbjuder vi det för 500 kr/timme inklusive moms.

 

2. Våra experter värderar ditt föremål. Observera att längre ledtid kan förekomma för speciella föremål.

 

3. Du lämnar in föremålet om vi inte redan har det hos oss. Vi kan även hämta föremål hos dig. Detta gäller även hela hem eller dödsbon.

 

4. Föremålet fotograferas professionellt och noggrant. Vi lägger stor vikt vid att ta bilder av alla föremål vi säljer. Det ökar chansen till att väcka intresse hos potentiella köpare. Genom bra bilder ger vi också ett bra intryck av varan och presenterar den på ett sätt som är så nära verkligheten som möjligt.

 

5. Varan läggs ut till försäljning och ligger ute ca 10-12 dagar.

 

6. Varan klubbas och köparen betalar inom fem dagar.

 

7. Du får betalt inom en månad.

 

Fullständiga försäljningsvillkor

×

Sälja

  • Max filstorlek: 50 MB.