Om oss

Auktioner och antika föremål är vår största passion. Vi vet att varje objekt har en intressant historia och inte bara ett ekonomiskt värde. Vi bryr oss därför om både dig som lämnar in det, och om varje enskilt objekt. Hos oss får du ett personligt bemötande och vi hjälper dig genom processen för att göra den så enkel som möjligt.

 

Med en stor kunskap och med hjälp av marknadens modernaste verktyg och tekniker gör vi allt för att du som kund skall kunna sälja dina objekt så smidigt som möjligt, och till högsta möjliga pris.

Kunskap och kvalité med över 100 års erfarenhet

Helsingborgs Auktionskammare har varit verksamt sedan 1907, vilket gör det till Helsingborgs äldsta auktionshus med över 100 års erfarenhet inom väggarna.

Våra medarbetare har över 30 års erfarenhet i branschen och besitter därför stor kunskap om värdering av alla olika typer av objekt. Med både bred kunskap och detaljerad kännedom gör vi sedan vårt yttersta för att göra din försäljning så bra och smidig som möjligt. Efter att du lämnat dina objekt till oss kan du känna dig trygg med att de tas väl om hand, och att du får ut så mycket som möjligt av det inlämnade föremålet.

Trygg och enkel försäljning

Om du väljer att sälja dina objekt via Helsingborgs Auktionskammare kan du vara säker på att det sker på ett korrekt vis, och med största möjliga avvägning om objektets värde. Vi värderar din trygghet högt och tar gärna emot frågor om det är något du undrar över eller är osäker på.

Helsingborgs Auktionskammare är ett lokalt verkade företag, men säljer dina objekt via Auctionet där endast utvalda auktionsverk och auktionshus får sälja. Detta gör att dina objekt visas för seriösa intressenter både i Sverige och internationellt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig! Läs mer om hur försäljningen går till.

pernilla

Pernilla Nyholm

Av Sveriges Handelskamrar förordnad värderingsman

magnus

Magnus Nyholm

Verkställande Direktör